PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Nu går vi vidare..tillsammans!

Hej allihopa!

Det finns inget bra sätt att starta ett sånt här inlägg! 🙁 Jag kommer nog aldrig kunna förstå varför människor vill skada andra människor.. Det finns ju ingen logik i det överhuvudtaget! Som ni vet har jag inte bloggat sedan i fredags.. Jag kände att jag behövde vara omkring nära och kära! Några utav mina vänner befann sig mitt i kaoset.. Det känns förövrigt helt ofattbart! Därför bestämde jag mig för att fokusera på alla i mitt liv och inte blogga! Hoppas att ni förstår..

Så vad händer nu..? Jag vill inte blicka tillbaka på attacken med sorg i hjärtat.. Istället tänker jag minnas fredagen som en dag full av hjältar som räddade liv, och kärleksfulla människor som öppnade sina hem för alla i nöd! Ni är riktiga hjältar..och ni är ljuset i mörkret.. 🙂 Tack till ALLA som ställde upp i kaoset!

Nu går vi vidare..tillsammans!

DSC_9308

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.