LIVET

Peppande musik

Hej allihopa!

Den här dagen kommer utan tvekan behöva peppande musik och en hel del kaffe haha.. 😉 Jag upptäckte precis att min helg kommer bli allt annat än lugnt! Och det har jag nog bara mig själv att skylla för haha.. Jag har utan tvekan tackat ja till alldeles för mycket, men det känns samtidigt ganska skönt! Ärligt talat älskar jag att ha fullt upp.. Och det är bara förnamnet på den här helgen haha! Idag ska jag springa på möten hela förmiddagen, sedan ska jag luncha med min pappa och därefter ska jag ut till mamma för att hjälpa henne med en fotografering.. På lördag och söndag är det ungefär samma tempo haha.. 😆 Då ska jag bland annat på en gala, och inför galan måste jag köpa en ny galaklänning eftersom alla klänningar jag äger har blivit för stora! Ja.. Ni hör ju vilket kaos haha!

Apropå peppande musik har jag verkligen fastnat för Olly Murs på senaste.. 😀 Det är något speciellt med hans låtar som ger mig så mycket ny energi!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.