LIVET

Throwback..

 

Åh.. Kommer ni ihåg att jag var på Kreta för 6 månader sedan? 😀 Jag saknar verkligen att resa och bada.. Det är något väldigt speciellt med att packa väskan och bara byta miljö för ett tag! Ärligt talat kan jag inte beskriva känslan med ord.. Men den är utan tvekan helt fantastisk! 😉 Dessutom blir det tusen gånger roligare att blogga när man är ute på äventyr.. Så jag vill verkligen ut och resa snart igen! Frågan är bara vart och när..? Egentligen spelar det inte jättestor roll vart jag åker när jag väl tänker efter.. Det roliga är ju ATT åka någonstans! Gärna där det är varm.. Resan till Kreta var helt fantastisk! Jag älskade att vara där..

Vill ni se mer från min resa till Kreta..? 🙂 Klicka här!

Grekland 2016 Grekland 2016 Grekland 2016

Grekland 2016

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.