LIVET

Svullna ögonlock

Hej allihopa!

Syns det att mina ögonlock är svullna idag..?  😮 Ärligt talat vet jag inte vad som har hänt.. Hoppas att jag inte är allergisk mot någonting?! Kanske är jag bara trött när jag väl tänker efter.. Sömn har väl inte varit största prioritet på senaste.. Och dessutom har jag ju börjat drömma konstiga mardrömmar! Inatt drömde jag till exempel att jag tackade ja till en skönhetstävling, som jag förövrigt har fått förfrågan om i verkligheten men tackat nej till.. Och i drömmen visade det sig att skönhetstävlingen bara var en bluff för att få tag på unga tjejer och kidnappa dom.. Inatt har jag med andra ord kämpat för mitt liv och försökt rymma ur ett fängelse.. Och då blir det ju svårare att få ordentligt med sömn haha! Vad drömmer jag om egentligen?! 😆 Finns det någon som är bra på drömtydning?

Oj! Vad mycket klockan blivit.. Nu ska jag kila iväg på en fika i det soliga vädret! 😎 Kram på er.. <3

DSCN0975

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.