LIVET

Det är bara tillfälligt

Godmorgon allihopa!

Som ni säkert märkte blev det ju bara ett inlägg igår.. 🙁 Jag går igenom något just nu, och vad det är kan jag tyvärr inte blogga om än.. Och när jag inte kan blogga om allt känner jag mig instängd! Inspirationen försvinner och jag känner mig bara helt förstörd.. Med andra ord hade jag ingen ork till att skriva något peppande inlägg om att livet är awsome trots motgångar, för jag kände mig inte peppad alls.. Snarare tvärtom!  😐 Jag vet att det låter hur deppigt som helst! Men tro mig, det är bara tillfälligt hahah.. Snart (typ i början på nästa vecka) kommer jag kunna berätta vad som pågår i mitt liv, och då kommer jag få tillbaka motivationen till att blogga.. Så är det alltid! Om jag håller någonting ifrån er blir det genast svårare att skriva bra inlägg! Och eftersom jag bara vill publicera bra inlägg blir det inga inlägg alls istället.. Ond cirkel haha! 😉 Hur som helst.. Nu vet ni i alla fall varför jag kanske är nedstämd och kortfattad på bloggen..

Minns ni min “spontanresa” för ett par veckor sedan..? Det var så fint där.. Jag funderar faktiskt på att lämna Stockholm snart igen! Fast inget är bestämt än..

DSC_8737

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.