LIVET

Stressutslag

 

Godmorgon allihopa! Är allting bra med er..? Hoppas det i alla fall! 😀 Jag har precis applicerat en mild ansiktsmask och bryggt en kopp kaffe.. Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan och svara på bloggmejl. Sedan funderar jag på att rensa tankarna med en extra lång powerwalk! Det kan jag nog behövs just idag.. Mys!

Ja.. Ingen har väl missat att mitt liv tagit en annan vändning? Eller det kanske är lite väl dramatiskt sagt.. 😆 Kort sagt sker det stora förändringar i mitt liv och jag har därför en hel del (både roligt och tråkigt) att ta itu med framöver.. Med andra ord blev jag inte förvånad över att vakna upp med stora röda stressutslag i morse! 🙁 Ärligt talat är jag nästan förvånad över att utslagen inte har dykt upp tidigare.. Fast samtidigt har jag ju varit otroligt duktig på att skjuta upp exakt allting fram till nu.. Och det resulterade antagligen i att all stress kom som en chock för kroppen! Nu måste jag fokusera på mig själv, innan stressen tar över…

Ta hand om er.. <3

DSCN0952Uh.. Ser ni dom där röda “knottrorna” i ansiktet och på halsen? 😐 Det är stressutslagen.. DSCN0959

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.