LIVET

Älska dina “skönhetsfel” och olikheter

Jag skrev ett inlägg (länk) om mina ärr på ögonlocken igår.. 😀 Och att dom är ganska charmiga, eftersom dom gör mig till mig!

Ni var många som mejlade till mig och berättade om era “skönhetsfel” och även andra olikheter.. Så jag kände att jag ville skriva ett till inlägg om det här viktiga ämnet! Ärligt talat är en olikhet inget att skämmas för, snarare tvärtom.. 😎 Älska dina “skönhetsfel” och olikheter istället! Det är ju olikheterna som gör dig unik.. Varje ärr har en egen historia som du ska vara stolt över, oavsett om det är en lycklig eller olycklig historia.. Och alla olikheter gör dig till dig!

Att vara unik eller annorlunda är fantastiskt! 😉 Vet ni varför..? För att det är roligare att synas än att smälta in i mängden! Många verkar tro att alla ska se ut och vara på ett visst sätt.. Även jag trodde det i alldeles för många år! Sedan insåg jag att det bara var fel.. Varför ska jag försöka bli en “kopia” av ett original, när jag kan vara ett original själv? Att inspireras av andra är ju en sak, men att härma någon annans utseende och beteende för att passa in är fel mot dig själv! Och det är otroligt viktigt att inse just det.. Våga vara stolt över dina “skönhetsfel” och olikheter! Vem vill vara en kopia av ett original..? Inte jag i alla fall!! 😯

Mina vänner beskriver mig ofta som en envis, omtänksam och galen person med små bröst.. Och det låter så mycket bättre än till exempel “normal” hahhah!

ideal of sweden event

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.