LIVET

Mina ärr på ögonlocken

svar på talAnonym:
“Vad har du för konstiga märken på ögonlocken?! Har du ritat dit dom för att provocera? Tycker inte du har märkena där jämt!”

Märkena på mina ögonlock är ärr.. Och dom är inte till för att provocera haha! 😆 Anledningen till att dom bara syns ibland är nog för att dom framhävs när jag använder mig av mörkare ögonskuggor.. Dessutom syns dom inte lika mycket när jag kollar rakt in i kameran, vilket jag ofta gör på fotografier! Det är ju många som skäms över ärr eller andra “skönhetsfel” på sig själva.. Men jag tycker faktiskt att mina ärr är ganska charmiga! Eller hur..? Dom gör mig till mig..

Jag har haft mina ärr på ögonlocken så länge jag kan minnas.. Och jag tror att jag fick dom när jag var 3-4 år! Då råkade jag nämligen ut för en olyckshändelse som resulterade i att jag fick ärr på båda ögonlocken och även ena ögonbrynet! Ärret på ena ögonbrynet är förövrigt anledningen till min ögonbrynstatuering..

ärr

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.