LIVET

Första grillningen

Åh.. Igår bestämde vi oss för att grilla för första gången i år! 😀 Det var så himla gott och härligt.. Jag trodde först att jag skulle frysa ihjäl ute på balkongen, men det var faktiskt ganska varmt i solen.. Det här med grillning är någonting jag verkligen tycker om! Det ger mig så mycket sommarfeelings! 😉 Och det är väl kanske inte så konstigt.. När jag bodde på Ekerö brukade jag åka ut med vänner i båten för att grilla på olika öar eller bergsklippor.. Så jag förknippar nog alltid grillning med dom där underbara sommarkvällarna.. I sommar vill jag definitivt dra ihop ett gäng med vänner och göra om det! Tänk så mysigt hihi..

Gårdagens grillmiddag bestod såklart utav kött, potatisgratäng, bearnaisesås och öl.. 🙂 Och självklart ingen sallad haha!

DSC_9259DSC_9258

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.