LIVET

Vårkänslor

Hej allihopa!

Blev ni lurade eller lyckades lura någon under gårdagen haha..? 😉 För första gången på otroligt länge hade jag inget aprilskämt att komma med på sociala medier.. Men det kanske var lika bra med tanke på hur sura vissa blev förra året haha! Då skämtade jag ju om att jag förstorade läpparna.. Och fotot jag hade photoshopat såg så hemskt ut att vissa läsare blev riktigt oroliga! Så ja.. I år nöjde jag mig bara med att skrämma upp min bästa vän haha.. 😆 Det fick räcka!

Idag mår jag inte alls bra.. Jag har huvudvärk och känner mig öm i nästan hela kroppen! 🙁 suck Dock ska jag försöka få massvis med saker gjorda trots det, för ärligt talat avskyr jag att bara ligga hemma och tycka synd om mig själv.. Det känns inte ens som ett alternativ! Så nu tänkte jag rensa smink och planera inför nästa vecka.. 🙂 Sedan ska jag väl försöka ta en powerwalk i det fina vädret också! Det är ju trots allt 13 grader och sol.. Äntligen börjar det kännas som vår igen! Samtidigt skulle det inte förvåna mig om det börjar snöa imorgon haha.. Under april vet man ju aldrig! Det gäller att passa på när solen är framme..

Kram på er.. <3

DSCN0858DSCN0855

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.