LIVET

Studentklänningar

// Inlägget innehåller adlinks

Hej allihopa!

Snart är det dags för studenten, och därför tänkte jag bjuda på lite inspiration! 😀 Själv tog jag studenten för ett par år sedan.. Och min studentdag blev tyvärr inte som jag hade hoppats eller tänkt mig! Så därför vill jag ge några viktiga tips att tänka på gällande klädsel.. Att man vill vara snygg på studentdagen är ju en självklarhet! Men det är minst lika viktigt att känna sig bekväm i sin outfit.. För om du känner dig obekväm kommer det att synas på alla foton och filmer som tas under dagen! Tro mig.. Jag gjorde det misstaget! 😮 Någon vecka innan studenten hittade jag äntligen en klänning som jag tyckte om.. Men problemet med klänningen var att den var för stor över brösten! Så jag gjorde en nödlösning med säkerhetsnålar i sista minuten..och den lösningen kändes inte alls bra! Dessutom var jag kritvit efter en lång vinter.. Så under hela studentdagen kände jag mig bara blek och misslyckad hahah! 😆 Det kändes pinsamt och hemskt..

Kort sagt är mitt främsta tips att välja en studentklänning eller jumpsuit som du känner dig 100% bekväm i.. Annars kommer du bara se osäker ut!

studenten

1. // 2. // 3. // 4.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.