PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Sprungit på möten fram tills nu

Hej allihopa!

Jag har sprungit på olika möten inne i stan fram tills nu.. Och som ni säkert märkt har jag inte haft en enda minut över till att blogga! 😐 puh Jag gick ju upp omkring 5-tiden i morse för att hinna allting haha! 😉 Men redigeringen av en castingvideo tog tyvärr längre tid än förväntat! Så jag hann inte ens logga in på bloggen innan det var dags att åka in till Stureplan.. Hur som helst, jag är i alla fall klar nu! Mötena gick bra..bortsett från att min mobil dog precis innan jag kom fram till sista mötet haha! Det var så kallt ute att den la av.. Ja, ni vet ju hur iPhones brukar göra! 😮 Och eftersom jag inte hade varit på adressen innan blev det minst sagt jobbigt att hitta fram.. Som tur är löste det sig så att jag slapp missa mötet i alla fall! Det har väl varit min dag i stora drag..

Nu tänkte jag fika med en kopp kaffe och kolla igenom min glossybox! Kram på er..

DSCN0880 DSCN0887

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.