LIVET

..jag är trots allt bara människa

Godmorgon allihopa!

Jag kände att det blev lite för mycket igår.. 😐 Ni som följer mig på instagram (länk) såg ju att jag la upp en post och förklarade att energin bara försvann när jag läste alla spekulationer! Det är sällan jag påverkas så pass mycket! Men självklart händer det ibland.. Jag är trots allt bara människa i grunden och det gör mig lika sårbar som alla andra.. Dock har jag viktigare saker att lägga tid på, och även ett positivt tänkande som fått mig att skaka av allting som jag läste igår!

Om en liten stund ska jag äta frukost tillsammans med min mamma! Hon är på väg hit i skrivandets stund.. Och anledningen till att hon kommer hem till mig såhär tidigt på morgonen är för att vi ska redigera videor igen.. Jag har ju hjälpt henne med det på senaste tiden, och nu ska vi få klart det sista.. 😀 Yey! Så ja.. Det är dagens planer i stora drag! Vi tänkte även hinna med en powerwalk och kanske äta middag med pappa om det finns tid över.. Fast ingenting är ju helt bestämt med tanke på att vi inte vet hur lång tid redigeringen tar idag.. Men en sak är i alla fall 100% säker, och det är att jag kommer uppdatera bloggen som vanligt trots att jag har fullt upp idag! Vad vore jag annars för bloggare haha..? 😉 Nu ska jag brygga en kopp kaffe och byta om från morgonrock till mjukisar!

Kram på er.. <3

DSCN0751 DSCN0750

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.