PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Alla dessa spekulationer..

Jag Ă€lskar att blogga..och jag avskyr spekulationer! 😐 Ingen bra kombination va..? NĂ€r jag vaknade upp i morse hade jag fĂ„tt ett par lĂ€nkar skickade till mig, och nĂ€r jag klickade pĂ„ dom möttes jag av kommentarsfĂ€lt med spekulationer om mitt kĂ€rleksliv.. Att stĂ€lla nyfikna frĂ„gor om mitt liv Ă€r en sak! Men att hitta pĂ„ egna historier i skvallerbloggares kommentarsfĂ€lt Ă€r nĂ„got helt annat.. Vet ni varför? För att det kan skada personer jag bryr mig om.. 🙁 Kanske borde jag köra en frĂ„gestund och besvara allt ni undrar över..? För Ă€rligt talat kĂ€nns det som att mĂ„nga vill veta mer om mitt kĂ€rleksliv efter mitt senaste inlĂ€gg! (lĂ€nk)

Om spekulationerna stĂ€mmer eller inte tĂ€nker jag faktiskt inte uttala mig om i dagslĂ€get.. Vill ni veta nĂ„gonting om mitt kĂ€rleksliv fĂ„r ni helt enkelt frĂ„ga mig, istĂ€llet för att posta lĂ€nkar och teorier pĂ„ olika skvallerbloggar! Jag tror knappast skvallrisarna har svaret pĂ„ era frĂ„gor..hur mĂ„nga “fotobevis” ni Ă€n skickar..

Förresten.. Tack till alla som kommenterat och försvarat mig i skvallerbloggarnas kommentarsfÀlt! Det betyder sÄ otroligt mycket ska ni veta.. <3

DSCN0759

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.