LIVET

Smygpremiär av “ghost in the shell”

Hej allihopa!

Jag var inbjuden till smygpremiären av filmen “Ghost in the shell” igår.. Visningen hölls i Mall Of Scandinavia och jag gick dit med en vän! 😉 När vi hade fotats på röda mattan kom vi in i ett rum fyllt med snacks och förväntansfulla människor! Däribland träffade jag bland annat Steff och hennes pojkvän som var lika glada som vanligt! Flaskor med grönt te stod uppradade längst ett långt bord mitt i rummet, och det låg godis exakt överallt.. Det var med andra ord bara att ta för sig innan bion började, och det gjorde vi ju såklart! Väl inne i salongen satte vi på oss våra 3D-glasögon och skrattade åt varandra innan filmen började haha! 😆 Filmen var förresten mycket bättre än förväntat! Jag brukar oftast ha låga förväntningar på Sci-Fi och action eftersom handlingen inte alltid går ihop i sådana filmer! Dock tyckte jag om storyn i den här filmen..och den kändes hållbar från början till slutet! 🙂

Tack till UIP som bjöd in till en fantastisk kväll.. 😀 Filmen har förövrigt biopremiär den 31 mars..

ghost in the shell - event uipGodis och green tea i massor.. 😉 Mums!  ghost in the shell - event uipAlltså.. Det var så skönt att inviga vårjackan igår! 😎 Älskar att det äntligen börjar bli varmt igen.. ghost in the shell - event uipKommer ni ihåg dom här konstiga godisarna..? Jag har inte ätit dom på evigheter..ghost in the shell - event uipJag sprang som sagt in i underbara Steff och även hennes pojkvän innan bion..ghost in the shell - event uip..och vi skrattade lika mycket som vanligt haha! 😆 Steff satte popcorn i halsen säkert 20 gånger gahaha!ghost in the shell - event uip..mer från smygpremiärkvällen hittar ni på Paramount Pictures facebooksida HÄR!ghost in the shell - event uip

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.