LIVET

Mycket går fel idag

Godmorgon..höll jag på att skriva haha! 😉

Jag hamnade på middag efter bion igår och kom hem ganska sent! Så jag vaknade för bara ett par timmar sedan heh.. 😐 Och ärligt talat känner jag bara för att gå och lägga mig igen! Det är verkligen ingen bra dag idag.. 🙁 Jag vaknade upp med en ångestliknande känsla i kroppen och upptäckte till min förskräckelse att jag har fått en vagel i ögat.. Det kanske låter som ett oviktigt problem i mångas öron! Men tyvärr är det ett stort problem för mig.. Jag har mycket “framför-kameran-grejer” framöver..och jag har en känsla av att min vagel kommer ställa till det en hel del! Ni kanske minns förra gången..? Det var verkligen inte kul! Och som pricken över i:et har jag glömt att handla mjölk till kaffet.. Så det tänkte jag faktiskt gå och göra alldeles strax! Utan en kopp kaffe är jag körd hahah..

Apropå någonting helt annat.. Jag fick hem ett lite annorlunda pressutskick med en Knot Wrap och en shower gel från LUSH igår! 😀 Så cool haha..

DSC_9104 DSC_9113

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

 • Jacki

  Hej Platin!
  Vet att du haft problem med vagel tidigare.. Använder du nåt sånt där medel för att fransarna ska växa? X-lash eller liknande?
  Jag använde den tidigare och fick jäkla problem med vaglar, hopplöst!
  Ögat var nästan igen svullet vid ett tillfälle.. Jag köpte nån salva (typ gul) på apoteket som skulle hjälpa..
  Hoppas du slipper den snart o att den inte växer ???? kram

  • Platin

   Sv: Hej Jacki! 😀
   Ja, jag hade ju problem senast i julas.. Och vageln jag hade då sitter fortfarande kvar som en liten klump på ögonlocket! 🙁 Suck.. Det gör mig så irriterad och ledsen att min kropp alltid ska göra såhär så fort jag blir det minsta lilla stressad! Den här gången verkar vageln som tur är vara mycket mindre, i alla fall än så länge.. Men jag tänkte ändå gå till apoteket imorgon och se om dom har den där gulaktiga salvan du pratar om! Tack för tipset förresten.. Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.