LIVET

Redo för filmpremiär

Hej allihopa.. 😀 Det blev visst lite stressigt haha! Jag fastnade framför datorn och upptäckte precis att klockan redan är omkring 15-tiden.. Och jag som ska på filmpremiär om ett par timmar! Ojoj.. Nu ska jag packa ihop mina grejer och kila iväg till andra sidan stan! Innan premiären ska jag möta upp mitt sällskap, och sedan ska vi åka mot MOS-gallerian.. Det är nämligen där premiären hålls! Jag har inte varit på bio där tidigare.. Så det ska verkligen bli intressant att se vad som är så himla speciellt med IMAX haha! 😉 Ärligt talat har jag aldrig riktigt förstått exakt vad IMAX är.. Men jag lär väl förstå det lite senare ikväll! 🙂

Anyhow.. Nu måste jag verkligen kila för att hinna till Solna i tid! Kram på er..

DSCN0848

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.