LIVET

3 orsaker att älska måndagar

Godmorgon allihopa!

Äntligen måndag med nya roliga möjligheter haha! 😉 Många undrar ofta hur jag kan älska måndagar så mycket.. Det är egentligen ganska enkelt! Måndagar är lite utav en ny start för min del.. Som nyår för er kanske..? Jag får ny energi till att uppfylla mina mål och drömmar varje vecka! Det är dels därför jag älskar måndagar så otroligt mycket! Det handlar väl mycket om att jag vågar följa min dröm i grunden..och det i sin tur gör att jag är ivrig att fortsätta efter helgen!!

 

3 orsaker att älska måndagar

1. Chansen till en nystart – lägg förra veckans tråkigheter bakom dig och blicka framåt

2. Laddade batterier – du har förhoppningsvis vilat upp dig under helgen så att du har extra mycket energi

3. Kaffe i stora mängder – Det är faktiskt okej att dricka extra mycket kaffe på måndagarna haha..

 

I morse kickstartade jag den nya veckan med att köpa nytt busskort samt hämta ut ett pressutskick på posten.. 😀 Och nu sitter jag framför datorn med en stor kopp kaffe i ena handen för att piggna till.. Senare i eftermiddag ska jag göra mig i ordning och åka iväg på en filmpremiär! Det ska verkligen bli riktigt kul..

DSCN0801 DSCN0803

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.