LIVET

Våffelfrukost och sommartid

Godmorgon allihopa!

Jag har precis ätit våfflor med hjortronsylt och grädde till frukost! 😀 Så himla gott.. Och just nu sitter jag och njuter av en stor kopp kaffe! Om några timmar är det tyvärr dags att packa väskan och åka mot Stockholm igen.. Ärligt talat känns det för tidigt att åka hem idag.. Fast samtidigt ser jag fram emot att gå på galapremiär samt hämta ut paket imorgon! Så ja.. Jag har nog ganska blandade känslor haha! 😉 Ni kanske förstår vad jag menar..? Jag vill vara kvar här uppe och bara ta det lugnt i några dagar till samtidigt som jag vill gå på glammiga bloggevent nere i Stockholm.. Snacka om i-landsproblem haha! 😆 Kram på er..

Psst.. Ni har väl inte glömt bort att det är sommartid nu? Äntligen hihi..

DSC_8908DSC_8889

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.