LIVET

Mot Stockholm

Hej allihopa!

Jag sitter i bilen på väg hem till Stockholm nu.. 🙂 Och jag har precis bestämt mig för en sak! Så fort jag kommer hem till Stockholm ska jag ringa min BFF och planera in fler resor.. För ärligt talat älskar jag att komma bort, om det så bara är för en helg! Variation och nya äventyr passar mig bra.. Dessutom har jag ju möjligheten till att åka bort lite när som eftersom jag kan blogga nästan överallt! Det enda jag behöver för att klara mig är ju internet, kameran och datorn! 😉 Sedan kan det såklart vara härligt med andra bekvämligheter när man reser också! Men det viktiga är ju som sagt mina 3 “bloggmåsten” haha..

Nu ska jag passa på att bloggplanera lite.. Och om en stund ska vi väl stanna och äta någonting längst vägen! Jag börjar faktiskt bli ganska hungrig redan nu, trots att jag inte har gjort mycket mer än att ta det lugnt och sitta i bilen idag! Hur som helst.. Jag ska som sagt planera nu så att jag slipper få en stressvecka!

DSC_9024 DSC_8962 DSC_9030

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.