LIVET

Våffeldagen

Hej allihopa!

Nu har vi precis ätit oförskämt goda våfflor med hjortronsylt och grädde! 😀 Så himla gott.. Det är ju trots allt våffeldagen idag, och då gäller det att passa på! Dock åt jag nog lite för mycket haha.. Så nu tänkte jag faktiskt mysa ner mig framför brasan med en kopp kaffe i handen och se en film.. Ärligt talat kan jag knappt minnas när jag såg en hel film senast! Alltså utan att stirra på mobilen eller sköta bloggplaneringen samtidigt.. Och därför tänkte jag lägga ifrån mig ALLT ikväll och bara vara! Det kanske låter lite larvigt i era öron.. Men det är mitt sätt att känna mig 100% ledig tror jag! Dock får jag ju se hur länge jag klarar mig utan min kära mobil haha! 😉 Den har ju blivit lite av ett beroende för min del.. Hur som helst, jag ska väl sluta babbla och lägga ifrån mig datorn nu!

Hoppas att ni har haft en lika god våffeldag som jag.. Vi hörs imorgon! Kram på er..

DSC_8845 DSC_8875

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.