LIVET

OPIUM

Godmorgon allihopa!

Jag har varit lite upptagen det senaste dygnet.. 😐 Ärligt talat har tiden inte rĂ€ckt till! Jag var som sagt pĂ„ event i förrgĂ„r, och dagen dĂ€rpĂ„ gick jag upp superduper tidigt för att hjĂ€lpa mamma med redigering av videor.. Och nĂ€r videoredigeringen var klar packade jag vĂ€skan och lĂ€mnade Stockholm heh.. 😳 Men mer om det tĂ€nkte jag faktiskt berĂ€tta i ett senare inlĂ€gg! För nu vill jag berĂ€tta om opium-eventet jag var pĂ„ i förrgĂ„r.

I onsdagskvĂ€ll var jag inbjuden till eventet OPIUM med författaren Staffan Nordstrand.. VĂ€l pĂ„ plats serverades det vin, tilltugg och Ă€ven sprutor som lĂ„g uppradade pĂ„ en bricka haha! 😉 Under kvĂ€llen minglades och fotades det för fullt pĂ„ eventet.. Och efter nĂ„gon timme gick vi in i ett annat rum dĂ€r Staffan berĂ€ttade mer om sin nya bok och historien bakom den! Jag blev helt klart imponerad av hans historia.. Och jag ser verkligen fram emot att lĂ€sa eller lyssna pĂ„ boken framöver! Jag tror att den skulle komma ut som ljudbok senare i vĂ„r.. SĂ„ jag kommer antagligen vĂ€nta tills dess! Ni vet ju hur galen jag Ă€r i alla slags ljudböcker haha.. Att lyssna pĂ„ en bok Ă€r nĂ„got som alltid hinns med, oavsett hur brĂ„ttom jag har.. SĂ„ jag ser fram emot att lyssna pĂ„ OPIUM i vĂ„r! 😀

opium event opium eventopium event opium event opium event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.