LIVET

42 mil hemifrån

Hej allihopa!

Jag packade en väska med kläder och lämnade Stockholm igår! 😮 Olikt mig va..? Ärligt talat har jag fortfarande lite svårt att förstå att jag befinner mig 42 mil hemifrån..allting gick otroligt snabbt! Att jag ens skulle åka bestämdes bara ett par timmar innan jag satte mig i bilen! Så ja.. Ni kanske kan ha förståelse för min usla uppdatering? En bloggare har tyvärr aldrig möjligheten att vara spontan utan att bloggen påverkas.. Hoppas att ni förstår! 🙂 Det senaste dygnet har jag spenderat på Sollerön, och nu sitter jag i bilen mot Sälen! Att få komma bort var nog precis vad jag behövde.. Jag älskar tystnaden och lugnet här uppe!

Idag har jag förövrigt tagit det lugnt, kört fyrhjuling och haft det jättetrevligt! 😀 Här är ett par foton från min dag..

DSC_8783 DSC_8790

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.