LIVET

Designa produkterna själv

sponsored postHej allihopa!

I samarbete med SkalMe vill jag tipsa om otroligt fina och personliga produkter! 😀 Jag blev helt till mig när jag såg att man kunde designa allt från mobilskal till flip flops på hemsidan! Egendesignade produkter har alltid legat mig varmt om hjärtat.. Och anledningen till det är ju för att jag gillar att känna mig unik och egen i mitt utseende och min stil.. 😎 Förstår ni vad jag menar..? Unika detaljer på till exempel en outfit gör att helheten uppfattas mycket mer intressant!

Jag tycker att mina egendesignade flip flops blev helt perfekta.. Dom gör mig sugen på att skapa nya galna sommarminnen haha! 😉 Sedan kan jag inte låta bli att le varje gång jag kollar på mobilskalet! Kommer ni ihåg det där fotot? Det togs på en bloggala för ungefär ett år sedan.. Och det var verkligen en fantastisk kväll som jag sent kommer glömma! Sedan passade jag även på att designa en stilren nyckelring och ett par kylskåpsmagneter! Visst blev magneterna coola..? I dagsläget har jag bara tråkiga kylskåpsmagneter.. Ni vet olika magneter med reklam som företag delat ut på stan eller liknande haha.. Och det ger tyvärr inte en hemtrevlig känsla i köket! Så jag ser verkligen fram emot att byta ut dom! Fast det jag längtar mest till är nog sommaren.. Jag vill ju inviga nya floppisarna!!

Med rabattkoden “PLATIN2017” får ni 20% rabatt.. 😀 Och är du en extra grym designer tycker jag att du dessutom borde kika in SkalMe Artist!

Sugen på att börja designa själv..? Klicka här!

DSC_8540DSC_8570 DSC_8554

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.