LIVET

Queen 01

Godmorgon allihopa!

Jag har precis bryggt en kopp kaffe och satt kamerorna pĂ„ laddning! 😀 Senare idag ska jag nĂ€mligen ivĂ€g pĂ„ ett event.. Och för att det ska bli ett lyckat event gĂ€ller det att vara laddad pĂ„ fler Ă€n ett sĂ€tt! Vad eventet handlar om tĂ€nkte jag faktiskt inte gĂ„ in pĂ„ Ă€nnu.. Det kĂ€nns ju roligare att berĂ€tta mer om det nĂ€r jag vĂ€l har varit dĂ€r och har foton att visa! ApropĂ„ event var jag förresten tvungen att tacka nej till ett fantastiskt event igĂ„r.. Jag har fortfarande Ă„ngest för det om jag ska vara helt Ă€rlig! 😐 Att tacka nej till ett event som jag verkligen vill gĂ„ pĂ„ Ă€r inte likt mig! Jag har nog lite för mycket i schemat nu.. Tiden rĂ€cker inte till!

Hur som helst.. Jag ska nog börja göra mig i ordning nu! Ta en dusch och lĂ€gga en ansiktsmask.. Det kan stressiga lilla jag behöva haha! 😉 blink

DSCN0780Vad tycker ni om min charmiga mugg förresten..? 😉 Jag tycker att den passar mig alldeles utmĂ€rkt haha! DSCN0799

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.