LIVET

Humöret är på topp

Hej allihopa!

Jag ska alldeles strax kila iväg på event.. 😀 Kameran är laddad och jag är grymt peppad! Ärligt talat har jag inte haft tid att gå på event på hela två veckor, och därför är jag extra lycklig idag! Humöret är på topp och solen skiner.. Livet känns faktiskt oförskämt bra just nu! 😉 Mitt största problem lär ju bli att få styr på mitt hår haha.. Det är alltid så svårt att styla när det är nytvättat! Har ni samma problem..? Jag måste alltid spraya i en citronspray eller torrschampo för att få håret att se någorlunda bra ut.. För annars lever det sitt egna liv! 😆 Och det är ju inte så jätteroligt när man ska på bloggevent och fotas med andra!

Anyhow, jag ska som sagt fixa mitt hår nu.. Och sedan måste jag även leta fram en väska som passar dagens outfit! I min walk in closet har jag säkert över 30 väskor som tyvärr inte blivit använda på flera år.. Så idag tänkte jag gå igenom alla gamla väskor och se om någon passar min look.. Variation är ju alltid kul!

Vill ni följa min kväll i realtid kommer jag som vanligt uppdatera på både instagram och snapchat! Kram på er..

DSCN0814 DSCN0818

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.