LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Hudvårdsrutin – serum och olja

Hej allihopa!

Har ni haft en bra dag hittills..? 🙂 Det har i alla fall jag haft! Nu har jag precis tagit bort sminket.. Och varje kväll när jag har tvättat av mig sminket använder jag mig utav två fantastiska hudvårdsprodukter för att boosta min hy under natten.. Det är ett nattserum med anti age och en ansiktsolja! Först applicerar jag serumet och låter det sjunka in, sedan applicerar jag 3-4 droppar olja som jag masserar in i huden.. Många skulle nog säga att jag inte behöver använda mig av krämer med anti age än! Men ärligt talat känner jag mig alltid fräschare i hyn utav sådana produkter! Om jag bara inbillar mig vet jag ju inte.. Men det känns som att jag får mer lyster i hyn av den här hudvårdsrutinen..och dessutom känns det som att mina ärr i pannan reducerats kraftigt! 😀 Vilket känns fantastiskt.

Nu när jag genomfört min hudvårdsrutin tänkte jag mysa i soffan och svara på sms.. 😎 Sedan ska jag sova tidigt! Kram på er..

DSC_8494..mer om serumet hittar ni här och oljan hittar ni här!DSC_8498

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.