LIVET

“Hur känd anser du dig själv vara?”

svar på talAnonym:
Vad anser du vara en toppbloggare? Och varför anser du dig själv vara en toppbloggare? Läst din blogg till och från i några år och tycker aldrig att den verkat vara så populär? Inte mkt kommentarer eller respons, inga samarbeten att prata om egentligen. Ändå verkar du gå på en hel bunt event haha. Så, jag undrar lite hur ”känd” du anser sig själv vara?

Hej.. Först och främst vill jag bara påpeka att “toppbloggare” och “kändis” är två helt olika saker! 😉 Jag har aldrig yttrat mig om att jag är känd eller kändis, för det anser jag inte att jag är.. Däremot är jag en toppbloggare, och varför jag anses vara toppbloggare är för att jag fokuserar på ett intressant blogginnehåll med hög kvalitet! Titeln toppbloggare har jag förövrigt på papper, ifall du skulle undra.. Det är med andra ord inte en titel jag hittat på för att verka känd eller märkvärdig hahah.. 😆 Personligen känner jag att jag får bra respons från mina bloggläsare! Tråkigt att du verkar ha en helt annan uppfattning gällande detta!

Gällande samarbeten skulle det kännas fel att proppa bloggen med oförskämt mycket reklam.. Jag bloggar främst för att jag älskar att skriva och fotografera, inte för att jag vill tjäna massvis med pengar och bli rik haha.. Och hur personlig skulle min blogg vara om jag nappade på varje erbjudande jag fick? Inte så jättepersonlig om ni frågar mig.. Jag väljer alltid mina samarbeten extremt noga, och tackar nej till dom företag som inte passar målgruppen på min blogg! 🙂

DSC_8067

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.