LIVET

Söndag 19 mars

Hej allihopa!

Jag har precis tagit en värktablett i hopp om att huvudvärken ska försvinna! 🙁 puh Ärligt talat har jag faktiskt inte haft ork till att slå på datorn, blogga och planera inför nästa vecka fören nu! Igår kväll åkte jag nämligen iväg på en middag, och det bjöds ju både på bubbel och rödvin.. Så jag känner mig med andra ord lite trött idag haha! 😉 Jag känner mig inte så bakis.. Däremot har jag säkert vätskebrist som i sin tur resulterat i huvudvärk! Heh.. Jag får skylla mig själv!

Idag är det ju söndag, och ni vet väl vad det betyder för min del..? Planering inför kommande vecka! Jag ska bland annat försöka flytta på ett par möten och även klämma in en inspelning med en annan toppbloggare.. Vi får ju se om jag lyckas haha! Våren har smygstartat med massor av nya (och än så länge hemliga) projekt samt roliga event.. Allt börjar dra igång nu! Fast i veckan som kommer hinner jag dessvärre bara med ett event.. Men ett är bättre än inget! 😀 Sedan ska jag även hjälpa mamma med att redigera videor igen.. Och vi tänkte göra det till en heldag som vanligt! Ojoj.. Mycket som händer nu..och jag älskar det!

Kram på er..

DSCN0757 DSCN0758

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.