LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Sockerskrubb och lermask

Godmorgon allihopa!

HĂ€rligt med lite sovmorgon.. 😀 Det var faktiskt lĂ€ngesen jag sov till 11-tiden pĂ„ en lördag! Nu tĂ€nkte jag brygga en kopp kaffe och applicera en ansiktsmask i ansiktet.. Eller först ska jag skrubba ansiktet med en sockerskrubb, och sedan ska jag applicera en lermask.. Jag har nĂ€mligen mĂ€rkt att min hy mĂ„r extra bra av att skrubbas och djuprengöras minst en gĂ„ng i veckan! Till vardags anvĂ€nder jag krĂ€mer och oljor, men det rĂ€cker inte alltid hela vĂ€gen till en fantastisk hy..

Hur som helst.. Jag ska som sagt brygga en kopp kaffe och mini-spa’a hĂ€r hemma! Sedan blir det nog ett varmt bad och nĂ€tshopping haha.. 😉 Det var ju ett tag sedan jag bara var hemma och kunde ta det lugnt en hel förmiddag.. Visst jag Ă€lskar full fart i mitt egna liv, men ibland behöver Ă€ven jag ta det lite lugnt!

DSC_8501 DSC_8508

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.