LIVET

Hur passar jag i glasögon?

Hej allihopa!

Äntligen går det att blogga igen.. 😀 Jag vet inte om ni ens har märkt att min bloggportal har haft lite problem inatt..? Hur som helst verkar det vara över nu, och det är jag så glad över! Att vakna upp klockan 7:30 och inse att bloggen har problem är aldrig kul.. Och dessutom blir jag rastlös när jag inte kan blogga!

Förmiddagen har jag förövrigt spenderat framför datorn.. Jag hade några bloggmejl att svara på, samt inbjudningar att osa till! 🙂 Så jag passade på att få det gjort medans bloggen ändå låg nere.. Förresten, hur tycker ni att jag passar i glasögon haha..? 😉 Jag har nästan alltid mina gucci-bågar när jag sitter hemma framför datorn.. Dock brukar jag aldrig visa upp dom på bloggen! Varför vet jag inte.. Det har bara inte blivit av antar jag! Personligen tycker jag att jag får en helt annan stil i glasögon! Förstår ni vad jag menar..? Jag ser inte längre ut som bara en toppbloggare som springer på massa event och dricker bubbel hahah!

Kram på er..

DSCN0720DSCN0724

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

En kommentar

  • Anonym

    Vad anser du vara en toppbloggare? Och varför anser du dig själv vara en toppbloggare? Läst din blogg till och från i några år och tycker aldrig att den verkat vara så populär? Inte mkt kommentarer eller respons, inga samarbeten att prata om egentligen. Ändå verkar du gå på en hel bunt event haha.
    Så, jag undrar lite hur “känd” du anser sig själv vara?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.