LIVET

Onödig fakta om min blogg

Godmorgon allihopa!

Vet ni vad? Idag är det exakt ett år sedan jag började blogga på Finest! 😀 Tiden går verkligen fort.. Jag kan nog inte få in i mitt söta huvud att det har hänt så pass mycket sedan dess.. Under det här året har jag bland annat gått på över 50 fantastiska event och galor, utvecklats som person och förändrat mitt utseende säkert mer än 10 gånger! Ärligt talat har jag haft ett fantastisk år.. Trots att jag även fått hjärtat krossat och lögner slängda i ansiktet! Jag antar att sånt hör till, och att dom negativa bitarna är ett måste för att jag ska kunna se det positiva med rätt ögon.. Djupt sagt ellerhur? 😉 Haha.. Det jag försöker få fram är att mitt första år som toppbloggare har varit one of a kind! Jag har upplevt otroligt mycket.. Och för att resumera året tänkte jag bjuda på onödig fakta om min blogg!

Det senaste året har jag..

..publicerat cirka 740 inlägg på min blogg
Med andra ord har jag i genomsnitt skrivit 15 inlägg i veckan, och det känns faktiskt helt okej jobbat tycker jag..

..flest läsare på “11 orsaker att göra slut” följt av “Kissie får beröm för mitt hårda arbete..
Så jag kan nog konstatera att mina läsare har små drama queens inom sig! 😉 På ett bra sätt förstås.. Jag älskar ert engagemang!

..fått 1608 blockerade kommentarer på bloggen
Dessa kommentarer (som ständigt ökar i antal) innehåller olämpliga ord eller spam, och filtrerar bort innan jag får möjlighet att läsa dom!

..skrivit ordet “gach” i 147 olika inlägg
Många läsare (eller ska jag kanske säga haters..?) irriterar sig fortfarande på att jag skriver “gach” istället för “gosh” på bloggen.. Why?

..bytt header på bloggen 6 gånger
Apropå det är jag faktiskt otroligt sugen på att fota en ny header till bloggen inom kort.. Med ett lite annorlunda tema!

finest awardsHär är ett foto som togs innan finest awards för cirka ett år sedan! 😎 Jag såg en aning annorlunda ut då..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.