LIVET

“Hur blir man inbjuden till event?”

svar på talEmmi:
“Hej! Hur blir en inbjuden till sånt som bloggare? Alltså inte bara till iDeals event, men andra liknande också. 🙂 “

Hej Emmi.. 😀 Vilken bra fråga! Jag ska försöka besvara den så gott jag kan!

Det första eventet jag någonsin blev bjuden på var en förhandsvisning 2011.. Så längesen haha! 😉 Men jag minns mitt första bloggevent som att det vore igår, för när jag väl kom dit med min BFF var alla storbloggare där.. Hur som helst, jag gjorde ingenting speciellt för att bli inbjuden! Utan jag fick bara en inbjuden på mejlen av ett eventbolag.. Och numera får jag inbjudningar av eventbolag eller ibland företag som klickat sig in på min blogg och gillar vad jag skriver om!

Så mitt bästa tips är att fokusera på ett bra blogginnehåll! Se även till att synas på fler plattformar! Jag har till exempel instagram på sidan av bloggen.. Sedan kan du alltid söka upp olika eventbyråer på sociala medier och följa dom samt gilla deras foton för större chans att bli upptäckt utav dom.. 😛 Lycka till nu!!!

Läs mitt inlägg “3 enkla steg – så får du fler läsare” för mer bloggtips!

ideal of sweden event

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.