LIVET

Ingen bra måndag

Godmorgon allihopa..

Jag har verkligen ingen bra måndag! 🙁 Ni vet när man vaknar upp och bara vill somna om..? Så känner jag idag! Att tvingas ta livsavgörande beslut och gå igenom stora förändringar har aldrig varit min grej.. Jag är en person som tror på att ALLT händer av en anledning, och att alla motgångar är ett tecken på att någonting mycket bättre väntar längre fram! Dock kan jag inte se varken anledningar eller vad som väntar… Och det gör mig tyvärr ledsen och förvirrad! 😐

Puh.. Jag ska verkligen försöka vända min dag till något positivt! 🙂 För ärligt talat ska inte mitt tillfälliga kaos i privatliv få leda till fler “bloggpauser” eller liknande.. Nu när jag har skrivit av mig om allting tänkte jag lyssna på musik som gör mig lycklig, dricka en stor kaffe, powerwalka och därefter ta en dusch..

Kram på er.. <3

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.