LIVET

Dagens planer

Godmorgon allihopa!

Kollade ni på finalen av mello igår? I did.. Det var ju Robin, aka “dressman” som vann haha! 😉 Mamma tyckte nämligen att han påminde mycket om en dressmanreklam, så hans smeknamn fick därför bli dressman haha.. Hejade ni på någon speciell? Ärligt talat visste jag inte vem jag skulle heja på eftersom alla låtar var så pass nya för mig! Jag hade ju missat alla deltävlingar förutom två stycken.. Så att välja ut en favorit under finalen kändes näst intill omöjligt!

Anyhow.. Jag har precis bryggt en kopp kaffe, och nu ska jag starta igång min söndag! Planerna för dagen är att städa lägenheten eftersom det börjar kännas olidligt stökigt igen! 😯 Jag förstår inte hur jag ständigt lyckas stöka ner det.. Men det beror väl mycket på att jag inte har tid att småstäda mellan bloggevent, fotograferingar och annat roligt! Senaste tiden har jag bara varit hemma och vänt känns det som.. Så det är väl inte så konstigt att det blir rörigt! Särskilt med tanke på att jag får klädångest inför varje event och river ut halva garderoben innan jag hittar en passande outfit! 😆 Hur som helst.. När jag har städat klart så tänkte jag fokusera på bloggplanering, som varje söndag.. Och sedan ska jag hinna med en powerwalk för att rensa tankarna också! Jag har mycket att ta in..

DSCN0672

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.