LIVET

Foto – Röda mattan

Hej allihopa!

Jag passade på att sova ut.. Vaknade nämligen upp med världens mensvärk idag! 🙁 *suck* Men det ska inte få förstöra dagen! Jag har precis ätit frukost och tänkte alldeles strax ta en varm dusch! Sedan ska jag göra mig i ordning och åka in mot Stureplan.. Jag ska på ett bloggevent i Sturegallerian i eftermiddag! 🙂

Förresten! Kolla vad jag fick skickat till mig på mejlen.. Det är ett foto på mig och Gizzy från releasefesten i förra veckan! Hur jag har håret kan ju verkligen diskuteras haha.. 😉 Det ser så himla “slinko” ut.. Förstår ni vad jag menar med det..? När mitt hår är nytvättat ser det alltid väldigt rakt ut.. Eller rättare sagt hänger det rakt ner om jag inte sprayar i citronspray eller torrschampo! Det är med andra ord “slinko” haha.. Och eftersom jag glömde spraya i citronsprayen gjorde jag ett tappert försök att inte se helt livlös ut i håret.. Hur tycker ni att det blev? 😆 Inför kvällens event ska jag verkligen inte glömma att spraya håret!

röda mattan event ideal of swedenFoto: Pavel Maira

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.