VARDAG

Sanningen är att jag är singel..

Hej allihopa!

Alltså vet ni vad..?  😐 Jag känner mig som en dålig bloggare idag.. I tre timmar har jag suttit framför min dator och skrivit ner alla mina känslor i ett inlägg, som jag sedan bestämde mig för att radera.. Jag bestämde mig även för att ta bort gårdagens inlägg, eftersom jag talar i koder istället för att säga sanningen!

Sanningen är att jag är singel..och jag har faktiskt varit det i 5 månader nu! 🙁 Ni kanske redan hade förstått det..? Jag har ju slutat blogga om mitt kärleksliv och även medverkat i ett oseriöst dejtingprogram på TV.. Några utav er har ju sett avsnittet på dplay och skrivit till mig.. Och så fort jag fått kärleksrelaterade frågor har jag velat berätta sanningen, men jag har inte känt mig redo! Det har tagit emot att skriva om allt eftersom jag blir så ledsen.. 😥 Samtidigt har jag ju känt ett starkt behov av att berätta för er.. Jag driver trots allt en personlig blogg och vill dela med mig av både bra och dåliga saker i mitt liv! Att hålla en stor hemlighet i 5 månader fick mig bara att må sämre.. 😕 Förstår ni vad jag menar..? Sanningen är inte alltid den bästa, men den är det enda som håller i längden!

Förresten.. Jag hoppas att ni respekterar mitt privatliv och inte spekulerar alldeles för mycket efter det här! Att berätta sanningen känns såklart svårt för mig, och jag är otroligt rädd för att bli missförstådd och såra någon med mitt inlägg.. Det är verkligen inte min avsikt! Jag vill inte såra någon.. 🙂 Kram på er.. <3

DSCN0473

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.