LIVET

Reload Superfood

Vilket fantastiskt event!! 😀 Erwik Communication bjöd in till en brasiliansk fest pĂ„ Reload Foodbar.. VĂ€l pĂ„ plats möttes jag av en fĂ€rgsprakande meny med superfood i form utav bland annat acai bowls och olika sallader.. Det fanns Ă€ven smarriga fruktspett upplagda pĂ„ stora fat och smoothies i flera olika smaker..

Har ni koll pĂ„ Reload Foodbar sedan innan förresten..? Om inte sĂ„ kan jag ta det frĂ„n början.. IgĂ„r var jag alltsĂ„ pĂ„ invigningen av deras andra foodbar som öppnar hĂ€r i Stockholm! Som ni sĂ€kert redan har förstĂ„tt ligger deras fokus pĂ„ superfood.. AlltsĂ„ mat som innehĂ„ller höga halter av vitaminer, antioxidanter, mineraler och Ă€ven nyttiga fetter! 🙂 Det Ă€r med andra ord nyttig mat som fĂ„r en att mĂ„ super haha! 😉 Och jag tycker att den Ă€r sĂ„ god ocksĂ„! Det som gör superfood speciellt i mina ögon Ă€r nog att rĂ€tterna innehĂ„ller sĂ„ mĂ„nga olika smaker! Samt att jag kan njuta av smaker samtidigt som kroppen fĂ„r bra enegi..

Under invigningen fick vi njuta av utsökta rĂ€tter, brasiliansk atmosfĂ€r och fantastiska upptrĂ€danden.. Det fanns tjejer i coola fjĂ€derutstyrslar pĂ„ plats, samt solbruna killar utan tröjor haha.. Och sedan fick vi se grymma dansupptrĂ€danden samt höra Nano sjunga! Det var en magiskt och inspirerande invigning.. 🙂

HÀr kan ni se fler foton och Àven videor frÄn kvÀllen..

reload superfood eventAlla dessa starka fĂ€rger inne pĂ„ foodbaren.. SĂ„ otroligt inspirerande och fint! reload superfood eventHĂ€r Ă€r “fjĂ€dertjejerna” som jag pratade om tidigare.. 😛 Deras huvudbonader Ă€r ju “to die for” haha! reload superfood eventOm ni har vĂ€garna förbi Reload Foodbar rekommenderar jag verkligen att ni testar deras acai bowls!  reload superfood event 16819423_1040782339401041_7816961621919540879_oHaha, ignorera mitt ansiktsuttryck och fokusera pĂ„ min outfit! 😉 Inte ofta jag bĂ€r grönt.. Det hĂ€r fotot hittade jag i Erwiks fotoalbum!reload superfood event

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.