LIVET

Inbjudan till filmen jag är med i..

Hej allihopa!

Jag fick hem en inbjudan till galapremiären av filmen “SAMEBLOD” häromdagen.. Och det är ju en extra speciell galapremiär för mig! 😉 Jag har faktiskt en roll i filmen.. 🙂 Dock är det en väldigt liten skådespelarroll, men ändå! Jag ser verkligen fram emot att se filmen! Inte bara för att jag är med på ett litet hörn, utan även för att jag har sameblod i mina ådror.. Gash, det där lät djupt haha! 😆 Det jag försöker få fram är att jag har samiskt påbrå, men jag kan ingenting om samernas historia.. Jag har aldrig fått chansen att träffa släkten där uppe! Så denna film kan nog vara det närmaste jag någonsin kommit min släkthistoria.

Tack Wonderland! Jag älskar att få fina inbjudningar i brevlådan.. 😀

DSCN0431

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.