LIVET

Sprungit ärenden

Hej allihopa!

Livet som toppbloggare handlar om mycket mer än bara glamour och lyxiga event.. Chockerande va? 😉 När jag var sjuk i helgen tryckte jag på pausknappen för att kunna vila upp mig ordentligt.. Och det betyder i princip att jag sköt upp exakt ALLT som stod på to-do listan! Visst låter det skönt..? Det var det också, fram tills i morse haha! 😆 Sanningen är att jag blir stressad av att skjuta upp saker.. Jag vill verkligen inte vara den där personen som tar flera dagar på sig att svara eller få saker gjorda! Det känns ju inte som jag.. Så därför har jag spenderat hela dagen med att springa ärenden, istället för att blogga! Förlåt för det.. 😐

Jag är på väg hem med ett paket i handen nu! Tänk att det är snö ute igen.. 😀 Jag blev så glad när jag såg det i morse.. Som ni vet älskar jag snö!

DSCN0400

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.