LIVET

Ny vecka med nya möjligheter

Godmorgon allihopa!

Äntligen är det måndag, och jag mår faktiskt mycket bättre idag.. 😀 Dock är jag fortfarande sjuk! Men jag har i alla fall sluppit feberdrömmar och orkeslöshet sedan jag vaknade i morse! Ni skulle bara veta vad jag har yrat ihop under dom senaste dagarna.. Det har varit riktigt konstiga drömmar haha! 😉 Med andra ord känns det underbart att vara tillbaka i verkligheten.. Jag har saknat er så otroligt mycket! 🙂 Och jag har nog börjat uppskatta allting så mycket mer efter dom här dagarna! Låter det kanske lite konstigt..? Utan att verka alldeles för dramatiskt skulle jag vilja säga att dom här dagarna med feberyra har fått mig att vilja uppleva mer.. Allt jag gör i mitt liv är ju fantastiskt! Men jag känner att jag vill hinna med mer framöver.. Inga fler hemmadagar eller tveksamma beslut!

Heh.. Vart var vi innan jag blev så dramatisk? 😆 Jo, det är ju äntligen en ny vecka.. Och jag tänkte börja med hårtabletter idag! Många säger ju att håret ska skötas både utifrån och inifrån.. Därför vill jag testa hårtabletter för att se om det blir någon större skillnad.. Och efter en karta tänkte jag berätta hur det gått!
DSC_7408 DSC_7414

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.