LIVET

Visst var vi snygga på galan?

Hej allihopa!

..det här med att vara sjuk suger ju! 🙁 Och det blir ju inga roliga blogginlägg heller! Idag har jag bara kollat på serier, sovit till och från samt varit på affären.. Jag var tvungen att handla mat och lite tröstgodis till mig själv! Det fick bli hamburgare med potatiskroketter och en påse lösgodis.. 😉 Dock får jag se hur gott det egentligen blir med tanke på att jag inte har några fungerande smaklökar för tillfället.. Det var längesen jag var såhär sjuk! Jag känner mig så himla svag och ynklig.. Men det är väl dumt att klaga?! Det tar nog bara några dagar tills jag är frisk igen! 🙂 Eller det är vad jag hoppas i alla fall! Jag hatar att vara sjuk..

Jag hittade förresten ett foto på mig och Gizzy från i torsdags.. Visst var vi snygga på galan? Jag älskar mina nya “kasslerbyxor” hahhah.. Och dom passar ju perfekt till min söta body.. Däremot ska jag nog satsa på mer volym eller lockar i håret till nästa gång!! Platt hår passar ju verkligen inte min höga panna.. 😆

16796952_1036868996459042_6570361377902899780_oFoto: Erwik Communication

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.