LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Precis vad jag behövde

Godmorgon allihopa!

Jag är fortfarande lika förkyld och orkeslös.. 🙁 suck Precis som igår har jag flyttat ut kontoret till vardagsrummet och bäddat ner mig själv i soffan med en stor kopp ingefärste och maraton av “the vampire diarys” haha.. Bästa sättet att vila upp sig! Jag är på säsong 5 nu.. Igår var jag nog i början på säsong 4! 😳 Ajah, det är ju ett bra tidsfördriv om inte annat! Och dessutom har jag all tid i världen att planera inför kommande veckor nu! Vilket jag inte haft tid med på evigheter.. Jag har inte ens hunnit OSA till galor och event.. PANIK! Så det ska jag nog passa på att göra idag.. 😀 Åh, vad jag längtar tills jag är helt frisk igen!

Häromdagen fick jag en bok om flätor.. Och det var precis vad jag behövde haha! 😉 Ärligt talat har flätor aldrig varit min grej.. Jag har alltid avundats dom som kan göra inbakade flätor på sig själva! Det har känts omöjligt för mig.. Men jag har bestämt mig för att lära mig avancerade flätor nu! Finally, efter 21 år..

DSC_7253 DSC_7270

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.