LIVET,  MAKEUP / HUDVÅRD

Galakväll och modevisning

Hej allihopa!

Jag hade en fantastisk galakväll med Hårkontroll och många fler på Make Up Store Showroom igår.. Det bjöds på bubbel, minihamburgare, snittar och en inspirerande modevisning under kvällen! 🙂 Plaggen som bars av modellerna var designade av Peter Englund, och visst var dom snygga? Jag önskar att jag hade liknande plagg i min walk in closet.. Då skulle jag utan tvekan koras till “bäst klädd” på alla galor och event! 😉 Efter modevisningen stannade vi kvar för att mingla.. Jag träffade många bekanta bloggare på plats, så det blev ju med andra ord ganska sent för min del! Vi hade en underbar kväll tillsammans!

Stort tack till Erwik Communication som (på uppdrag utav Hårkontroll) bjöd in till ännu en lyckad galakväll jag sent kommer glömma! 😎 Här kommer några foton från min kväll! Ni får gärna spana in fotona från modevisningen lite extra.. Jag fick väldigt snabbt tre stycken favoritlooks som verkligen tilltalade mig!

Se fler foton från kvällen här..

DSC_7019Det bjöds på bubbel..som lös haha! 😉 Häftigt va? Och så fort glaset blev tomt slocknade lampan..hårkontroll - erwik eventVad tycker ni om mitt val av outfit igår..? Temat var rött, men eftersom jag inte äger några röda plagg fick det bli röda smycken istället! hårkontroll - erwik event hårkontroll - erwik eventMin underbara vän Anna var också inbjuden till galan! 🙂 Vi skrattade och hade lika trevligt som alltid!hårkontroll - erwik event hårkontroll - erwik eventFront row på modevisningen.. 😉 Den här looken var min absoluta favorit! hårkontroll - erwik event..och den här var min favoritlook nummer 2!hårkontroll - erwik event..och favoritlook nummer 3! 😎 hårkontroll - erwik event

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.