LIVET

Bloggar från soffan idag..

Godmorgon allihopa!

Jag flyttade in kontoret till vardagsrummet i morse.. Ärligt talat mår jag inte så bra! 🙁 När jag vaknade i morse var jag otroligt hes och kände mig sjuk i hela kroppen.. Eller sjuk är kanske fel ord! Orkeslös stämmer nog in bättre! Så jag bestämde mig för att bädda ner mig själv i soffan och planera, svara på mejl samt blogga härifrån istället.. Jag har även gjort en stor kopp med starkt ingefärste för att må bättre! Det brukar alltid fungera när jag känner mig seg i kroppen.. 🙂 Idag blir det nog soffläge för min del.. Egentligen hade jag hellre gymmat med Gizzy och gått på bio med min BFF! Men det är nog bäst att jag vilar upp mig..

Sorry att jag verkat frånvarande på bloggen den här veckan.. Mitt mående har inte varit det bästa, och det har inte heller försvunnit av att jag försökt ignorera det hahhah.. 😆 Så nu ska jag vila upp mig ordentligt! Ärligt talat planerar jag att sköta bloggen från soffan hela dagen.. Jag måste verkligen vila upp mig nu!

DSC_7200 DSC_7223

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.