LIVET

Prova Nextory gratis

sponsored postHej bloggen!

I samarbete med Nextory vill jag tipsa er om något som får mig att stressa ner.. Nämligen ljudböcker och e-böcker! 🙂 Att läsa en bok har jag sällan tid med, därför känns det fantastiskt att istället kunna lyssna på en ljusbok samtidigt som jag lagar mat eller redigerar foton till ett inlägg.. Jag har försökt bli duktigare på att även läsa böckerna, men mestadels slutar det med att jag lyssnar på dom haha.. Hos Nextory kan man både läsa och lyssna på böckerna.. Och två utav mina absoluta favoritböcker finns i deras sortiment! Kan ni gissa vilka..? 😉 “Ibland mår jag inte så bra” och “hatad och älskad” såklart! Har ni läst dom..?

Jag har en exklusiv kod som ger 30 dagar gratis lyssning och läsning.. Ni kan med andra ord lyssna på alla böcker gratis hos Nextory i en hel månad.. För att ta del av erbjudandet skriver ni in mitt namn “Platin” i kampanjkodsrutan! Då kommer ni även behöva skriva in kortuppgifter, men det är bara för att ni ska kunna fortsätta lyssna utan avbrott efter 30 dagar! Vill ni däremot inte fortsätta kan ni säga upp kontot innan dessa 30 dagar gått.. Och då dras inga pengar!

Klicka på knappen för att komma direkt till erbjudandet! 😀
nextoryDSC_6785

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.