LIVET

Rosornas betydelse

Glad alla hjärtans dag på er.. 😀 Har ni fått några rosor eller choklad än? I så fall får ni inte glömma bort att räkna rosorna haha! 😉 Antalet rosor betyder ju olika saker, och det kan ju vara bra att ha koll på en dag som denna.. Tänk vad pinsamt om din kärlek kommer hem med tio rosor, och du bara säger tack som om det vore vilka rosor som helst.. Eller om du kommer hem med sex rosor och han/hon inte fattar! 😳 Snacka om misslyckat budskap haha.. Så därför tänkte jag bjuda på en liten fusk-lista som förklarar vad antalet rosor egentligen betyder! Då behöver ni bara snegla ner på min blogg i mobilen för att förstå vad eran kärlek eller beundrare vill ha sagt med sin uppvaktning!  😎 Hahah.. Vad skulle vi göra utan internet och alla fantastiska bloggar innehållande fusk och tips..?

En blomma                                      Du är mitt ALLT

Två blommor                 Låt oss resa bort tillsammans

Tre blommor                      När får jag träffa dig igen?

Fyra blommor   Jag ser upp till dig och är dig tacksam

Fem blommor                   Jag gör vad som helst för dig

Sex blommor                               Jag tvivlar på ditt ord

Sju blommor                                            Jag älskar dig

Åtta blommor           Jag förblir dig trogen intill döden

Nio blommor                     Jag vill vara ensam med dig

Tio blommor                        Vill du gifta dig med mig?

1486983786-7134Fotot är lånat härifrån..

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.