LIVET

Det plingade på dörren

NamnlösÅh.. Vilka fantastiska överraskningar! 😀 Det plingade på dörren, och när jag öppnade låg det ett paket framför mina fötter! I paketet hittade jag romantiskt snacks och även lite andra produkter.. Jag hade inte alls förväntat mig att bli uppvaktad på alla hjärtans dag! Först hittar jag det här paketet utanför dörren och några timmar senare plingar det på dörren igen! Då får jag blommor och jättegoda geléhjärtan! Åh.. Jag blir helt varm i kroppen av all kärlek jag har fått, både över sociala medier och i verkligheten! Jag tror faktiskt inte ni förstår hur otroligt mycket det betyder för mig.. Tusen tack allihopa! 🙂 Ni är fantastiska..

Ikväll ska jag äta en romantisk middag med killen jag gillar.. 😉 Jag tror att det kommer bli en fantastisk dejt.. Det står kött med potatisgratäng, bearnaisesås och guacamole på menyn.. Och till det blir det väl antagligen ett glas rödvin.. Visst låter det gott? Jag är så hungrig haha.. Ha en underbar kväll! Kram på er..

DSC_6813 DSC_6820

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.