LIVET

Alla hjärtans dag tips

YOUTUBEIKONOh my gash! 😆 Kommer ni ihåg videon med mina alla hjärtans dag tips från förra året..? Jag klickade in på min kategori “videoblogg” av en ren slump och hittade det här gamla klippet.. Eller gammalt är väl att ta i.. Dock känns det så längesen! Jag ser helt annorlunda ut, och dessutom känns det som att jag pratar på ett helt annat sätt! Förstår ni vad jag menar med det? 😛 Det känns som att både mitt utseende och min röst har förändrats så otroligt mycket på bara ett år!

Jag kände att den här videon passade in bra idag.. Trots att det inte är någon “throwback thursday” eller liknande haha! 😉 Det är ju bara alla hjärtans dag en gång om året.. Och alla negativa människor får ju säga vad dom vill, men jag tycker verkligen att man ska ta vara på den här dagen! Våga visa din kärlek..

Videon publicerades den 3 feb. 2016

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.