LIVET

Hittade ett fotoalbum

Hej bloggen!

Jag hittade precis ett fotoalbum (länk) från eventet i fredags! 😀 So cute.. Är det bara jag som tycker att jag har ett sånt där fantastiskt gravid-glow? 😉 Jag är ju verkligen inte med barn.. Jag har bara hittat dom rätta produkterna för min stackars vinterhy! Promise.. I vanliga fall är jag ju bara torr och irriterad i ansiktet under hela vintern, oavsett vad jag smörjer in mig med.. Men nu verkar jag faktiskt ha hittat både en olja och en foundation som fungerar perfekt för just mig!

Hur som helst.. Jag hittade som sagt ett fotoalbum med otroligt fina foton på mig själv! Och det säger jag såklart med 0% skryt i rösten haha.. Många har ju en tendens att bli sura på mig när jag visar upp snygga foton på mig själv.. Varför förstår jag inte? Men därför vill jag bara vara tydlig med att det inte är skrytigt att tycka bra om sig själv eller sitt utseende! Personligen tycker jag att det är värre om man tycker illa om sig själv.. För då är ju någonting fel, uppenbarligen! Anyhow.. Jag ska inte gå in på det ämnet mer än så! I alla fall inte just nu.. För då kommer det här inlägget bli flera sidor långt.. 😆 Jag kan babbla i evigheter..

Läs mitt inlägg från eventet här..

1486983923-7134 1486984293-7134 1486984402-7134Se hela fotoalbumet HÄR!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.